حجم: 18.5 مگابایت
دریافت
عنوان: کتاب جامع شبکه ها کامپیوتری network
حجم: 4.24 مگابایت
اولین دوره ای که در آموختن شبکه باید گذرانده شود نتورک پلاس Network+ است. این دوره از طرف شرکتCompTIA ارائه گردیده است. به طور کلی شرکت CompTIA ارائه دهنده دوره های مبانی در رشته های مختلف است. به طور مثل Linux+ که مبانی لینوکس آموزش داده می شود یا Security+ که مبانی امنیت آموزش داده می شود.
مقداری از مباحث مطرح شده در Network+ مربوط به دوره های سیسکو و مقداری هم مربوط به مایکروسافت می باشد. بعد از گذراندن دوره Network+ دانشجویان توانایی لازم برای شرکت در دوره های سیسکو و یا مایکروسافت را خواهند داشت. با توجه به درخواست هایی که برای معرفی نیروی کار برای استخدام از طرف شرکت ها، سازمان ها و ادارات مختلف به آموزشگاه ارسال می گردد، پیشنهاد می شود دانشجویان دوره مایکروسافت یعنی MCITP و یک دوره از سیکو یعنی CCNA را گذرانده و به محتوای آنها تسلط پیدا کنند. این دو مدرک در حال حاضر به عنوان حداقل های بازار کار شبکه مطرح شده و تسلط به این مباحث می تواند دانشجو در انجام وظایف سازمانی خود در پست پشتیبانییا کمک پشتیبان کمک نماید. بدیهی است تعدادی از دانشجویان تنها با گذراندن یکی از این دو دوره جذب بازار کارشده اند که این اتفاق متاسفانه در مورد تمام دانشجویان صدق نمی کند.
پیشنهاد می شود حتما دانشجویان عزیز در زمان حضور در کلاس صدای استاد را ضبط نموده و بعد از کلاس و در منزل متن کلاس را بر پیاده کرده تا با مرور دوباره کلاس در فاصله زمانی کوتاهی از کلاس علاوه بر به ذهن سپاری مطالب در صورت وجود سوال یا اشکال، مشکل مورد نظر را در جلسه بعد با استاد مطرح نمایند. همچنین انتقال مطالب کلاس به متن تایپ یا نوشته شده باعث به وجود آمدن جزوه ای منظم و مدون می گردد که دانشجو می تواند در آینده به این جزوه رجوع کند و مطالب را مرور نماید.
تصویر جلد کتاب نتورک پلاس +Network
مجری برگزار کننده آزمون های سیسکو شرکت VUE می باشد. این شرکت در تمام کشورهای دنیا نمایندگی (TestCenter) هایی دارد. به دلیل تحریم هایی که علیه ایران انجام گرفته ایرانی ها قادر به شرکت در آزمون های سیسکو نمی باشند. در اینجا چند راهکار عملی تجربه شده جهت شرکت در این امتحانات مطرح می شود.
1. بدترین کشور برای شرکت در امتحانات سیسکو امارات متحده عربی می باشد. شهر دوبی به دلیل تردد زیاد ایرانی ها به آن زیر نظر مستقیم بازرسان سیسکو و VUE می باشد به همین دلیل این تست سنتر ها به هیچ عنوان از ایرانی ها امتحان نمی گیرند. البته در موارد معدود این مهم انجام گرفته اما به عنوان پیشنهاد مطرح نمی گردد.
2. برای آگاهی از تست سنترهای هر کشور به سایت VUE مراجعه نمایید و بر اساس کشور و شهر مورد نظر آدرس تست سنترها را بیابید. به طور مثال کشور ترکیه را انتخاب کرده و شهر استانبول را مشخص کنید تا لیست تست سنترهای این شهر برای شما نمایان شود.
3. به هیچ عنوان به صورت تلفنی یا ایمیل با تست سنتر تماس نگیرید تا در مورد امتحان گرفتن یا نگرفتن از شما جوابگو باشند. معمولا تست سنترها به دلیل بازرسی هایی VUE در مکالمات تلفنی یا ایمیلی طبق مقررات در جواب یک پاسخ می دهند: از ایرانی ها امتحان گرفته نمی شود!
4. یک راه عملی این است که متقاضی شرکت در امتحان با حضور در شهر مورد نظر و یک سفر کوتاه چند روزه با تهیه لیست تست سنترهای دو سه شهر به صورت حضوری به تمام آنها سر زده و حضورا سوال نماید که طبق آمارهای دانشجویان آموزشگاه درصد کمی از آنها جواب مثبت می دهند.
5. بعضی از متقاضیان هم با بین المللی کردن گواهینامه رانندگی خود توانسته اند مدرکی بین المللی جهت راضی کردن تست سنتر ارائه کنند که راهی هرچند غیرمطمئن اما تست شده به نظر می رسد.
6. برای امتحان کشوری را انتخاب کنید که یا از ایران دور باشد مثل مالزی یا کشورهای شرق آسیا (به عبارت بهتر هر چه دورتر بهتر) یا رابطه خوبی با ایران و ایرانی ها داشته باشد، بازهم مثل مالزی. بر این اساس کشورهای عربی مقصد های خوبی به نظر نمی رسند!
7. راههای دیگری هم وجود دارد مثل گشتن در فرومهای ایرانی و پیدا کردن یک تست سنتر متخلف که حاضر است ریسک امتحان از ایرانی ها را به تن بخرد!
نکته کنکوری: اگر یک تست سنتر از شما که ایرانی هستید امتحان بگیرد و VUE متوجه این امتحان شود برای شما اتفاقی نمی افتد اما آن تست سنتر پلمپ و جریمه می شود و رئیس آن در لیست سیاه قرار می گیرد. از این جهت این نکته رو گفتم که گفته شده اسم فرد امتحان دهند در لیست سیاه قرار می گیرد که تا به حال این اتفاق پیش نیامده.
حامد جمشاک